Ontwerpers

Wij inspireren je graag en laten je zien wat je met onze producten kunt maken. Neem een kijkje op onze consumentenwebsite voor leuke ideeën of deel jouw creatieve creaties met ons en maak je medefans van Hobby-Flora enthousiast over wat jij gemaakt hebt met onze Hobby-Flora producten. 

Heb jij een goed idee voor een product en mis je dit nog in ons assortiment? Wij zijn blij met elk idee dat jij met ons deelt. Je kunt je idee/reactie insturen naar onze designafdeling: nicole.vansteijn@hogewoning.com

Nicole van Steijn

Nicole van Steijn

Product Designer

Marlies van der Plas

Marlies van der Plas

Ik ben Marlies, woon in de gemeente Katwijk en ben als freelancer werkzaam bij Hobby Flora. Vanaf jongs af aan was er geen papiertje en touwtje veilig voor mijn creaties. En nu nog steeds hou ik ervan om mooie dingen te maken. Ik ben dan ook helemaal in mijn element als ik Hobby Flora kan helpen als grafisch vormgever bij het creëren van hun prachtige collecties.

Sam Loman

Sam Loman

Sam Loman studeerde af aan de Willem de Kooning Academie en behaalde haar master Art & Design aan de universiteit van Hertfordshire.
Ze werkt als illustrator, grafisch vormgever, fotograaf en auteur maakt onder andere kinderboeken, stationery, kaarten, behang en meer.