Over Hobby Flora

Hobby Flora is een merk dat staat voor een uitgebreide collectie Hobby & Craft producten. Geïnspireerd door de natuur en met zorg samengesteld. Het valt onder het moederbedrijf Hogewoning en is onder het eigen label Hobby Flora verkrijgbaar in grootwinkelbedrijven.

De combinatie van innovatieve producten, en een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding met daarbij een uitstekend distributienetwerk maakt Hobby Flora tot een bewezen succes bij veel retailers.

De succesformule van Hobby Flora:

Prijs-kwaliteit

We werken met een minimale afname per product (MOQ) om u de beste prijs te garanderen.

Inspiratie

We ondersteunen onze producten met een uitgekiende social mediastrategie.

Duurzaamheid

FSC/PEFC gecertificeerd hout en/of papier en minder plastic als transportverpakking.

Distributie

Distributie zonder zorgen. Ook daarom is Hobby Flora een bewezen succes bij vele retailers.

Prijs-kwaliteit

Hobby Flora richt zich op volumeklanten, retailers met veel traffic in hun winkels. Hobby Flora werkt graag met een richtprijs. Dit is natuurlijk inclusief een minimale afname (MOQ) per item. Om de beste kwaliteit en een onverslaanbare prijs te garanderen.

Vernieuwend

Het team creatieve ontwerpers achter Hobby Flora staat garant voor vernieuwende ontwerpen die geïnspireerd zijn op de natuur. We delen onze kennis graag met bedrijven en consumenten en ondersteunen onze producten met een uitgekiende social mediastrategie.

Duurzaam

Hobby Flora zorgt ervoor dat al haar producten voldoen aan internationale wet- en regelgeving, Algemene productveiligheid en REACH. Producten kunnen, indien gewenst, worden voorzien van CE markering. Als FSC/PEFC gecertificeerd bedrijf kan Hobby Flora u alle artikelen van hout en/of papier uit onze collectie aanbieden met FSC/PEFC logo.

Distributie

Wij hebben ons distributienetwerk volledig geoptimaliseerd en werken uitsluitend met betrouwbare partners.  Hierdoor kunnen we onze afspraken ook nakomen. Mochten er nog efficiëntere oplossingen op de markt komen, dan passen we die als één van de eersten toe.  

Onze producten worden met veel zorg vervoerd. Daarnaast letten we ook bij het transport op duurzaamheid. In onze hele keten zijn we bezig plastic te verbannen als transportverpakking. In plaats daarvan maken we gebruik van gerecycled papier en/of FSC gecertificeerd karton en papier. We gebruiken geen nietjes meer, zodat we na transport het karton en papier nog makkelijker kunnen recyclen.

Laat u verrassen door de uitgebreide collecties van 15 productgroepen en meer dan 2000 artikelen in onze Showroom.

Welkom en wees onze gast.