Over Hobby Flora

Hobby Flora is een craft & hobby merk dat al 24 jaar bestaat onder de vleugels van Hogewoning BV (www.hogewoning.com). De medewerkers bij Hogewoning hebben jarenlange ervaring in de craft & hobby markt.


Hobby Flora is een merk met duidelijke markt herkenbare categorieën c.q. productgroepen. Hiervan krijgt u op onze website direct een goed en overzichtelijk aanbod te zien.  

De Hobby Flora artikelen onderscheiden zich door een verrassende prijs/kwaliteit verhouding. De producten kunnen dan ook met een concurrerende prijs in de winkel worden aangeboden. De verpakkingen zijn van een aansprekend hedendaags design met duidelijke omschrijvingen waar nodig.  De combinatie van vernieuwende producten, een ongeëvenaarde prijs/kwaliteit verhouding en het uitstekende distributie netwerk van Hobby Flora is een bewezen succes bij vele retailers. Een minimale afname is noodzakelijk om dit te kunnen waarborgen. Hobby Flora richt zich dan ook op volume klanten; retailers met veel traffic in Europa en daarbuiten.

Laat u verrassen door de uitgebreide collectie craft & hobby producten van Hobby Flora. Een merk gericht op jong en oud, een feest voor menig creatieveling. De meest fantastische ideeën komen tot leven met de Hobby Flora collecties; bloemen, nootjes, takjes, linten, stickers, kralen en nog veel meer materialen en topdesigns. Naar de laatste trends ontworpen door het creatieve team van Hogewoning en freelance designers.

Nieuwsgierig? Neem dan contact op met Tromp Hogewoning (tromp@hogewoning.com)